WE ARE IN THIS TOGETHER

Bild @ jeaninnne


Välkomna in hit igen. Det var varit tyst länge, men jag är lite av en periodare.

För några veckor sedan ställdes vi alla inför en otrolig tuff start på en period - en period vi inte riktigt vet när den kommer avta. En prövning för i stort sett Alla människor i hela världen. Här ser vi också förhoppningsvis en start på ett nytt samarbete mellan alla länder, förhoppningsvis går inte allt tillbaka till det det var innan.

Hilkeindesign/Hilke Collection 2014-2020 Snabbversion

Hilkeindesign startades i barnrummet på Engelbrektsgatan i Linköping straxt efter en stor sorg - där jag förlorade min pappa , endast 49 år gammal i cancer. Bebis nr två fick flytta in i vårt rum och hans rum transformerades till ett lager. Detta var 2014. Jag fungerar bäst när jag får utmaningar och en kris inträffar - detta var mitt sätt att klarar mig ur sorgen efter förlusten av min pappa - Jag tänker hoppa! Man vet aldrig när det är försent.

2015 öppnades första fysiska butiken , efter 6 månader som endast webbaserad verksamhet (www.hilkeindesign.se), brevid andra inredningsbutiker - många tyckte det var konstigt att starta på den mest konkurrerande gatan i stan (andra inredningsbutiker), jag däremot tyckte det var smart - kunderna dem har kommer även hitta till mig, men också hade jag en positiv tanke att vi lokala företag kan samarbeta.


2016 lanserades mitt egna varumärke Hilke Collection, där det nu även finns två delägare och våra kunder är bland annat, hela Cervera kedjan, NK, Royaldesign och många fler.

2016 började vi även styla lägenheter.

2017 fick jag mitt 3e barn och letade fler sätt att expandera.2018 hade vi två stora pop-upbutiker och öppnade också vår nya butik på 107 kvm, på Stora Torget i Linköping. Samma år valde vi att sluta styla , då marknaden inte var lika då som nu och vi ville satsa mer på egna varumärket och fysiska butiken.

2019 öppnades nya dörrar. Jag tänkte sälja båda bolagen då jag hade blivit väldigt trött, men det slutade med att två fantastiska delägare gick in i bolaget (Hilke Collection AB) och jag hade då mer tid att låta HIlkeindesign klara sig själv med världens bästa anställda.

820% blev tillväxtfarten i Hilke Collection mellan Aug 2019-Jan 2020. Hilkeindesign fortsätter att följa sin plan att utveckla

***

HUR TACKLAS VI MED DETTA?

Man kan antingen tänka "Nu är allt kört", eller "Vad finns det Jag kan göra i detta, vad kan Jag påverka". Vi kan inte påverka pandemin , vi kan inte trolla bort det som händer - men vi kan vara kreativa och försöka hitta lösningar i det om pågår.

Vad har vi gjort?

Hilkeindesign: Här blev det en "wake up call" för mig som ägare. Jag har själv inte stått i butiken på länge - men det blev ett faktum nu. Vad kan jag göra annorlunda nu än vad man tidigare gjort: Bli mer personlig på instagram igen, så som det var förut när man startade på 0 följare och har nu efter 5 år 52700 följare. "Stay Positive". Det hjälper inte att jag går hem och gråter och tänker att allt ska gå åt skogen - inte utan en Fajt!
Är mer driven nu än jag varit på länge, känner ingen stress längre, för man har lyckats förstå vad som är viktigt och inte. Vägrar ge upp!

Hilke Collection: Vi jobbar på som vanligt och har även här blivit ännu mer kreativa. Det går bra för oss där och nu utnyttjar vi den lugnare perioden till att komma på ännu mer fantastiska projekt inför framtiden.

Vad kommer vi göra?

Söka alla stöd som finns. Fortsätta vara positiva och inspirera andra på ett helt nytt sätt. Bjuda in följare och kunder i vår vardag - för kanske, Kanske kan vår glädje spridas vidare och få andra att kämpa.

TIPS:

- Sök alla stöd som finns.

- Arbeta med ditt sociala konto ännu mer.

- "Städa". Ta dig tid att ta dig ann det som du skjutit upp länge.
I hemmet eller i ditt företag.

- GÅ UT!
Änsålänge sitter inte Sverige i karantän. Sätt dig inte där om du inte är sjuk.
Var inte rädd för luften - syret renar!
Detta kommer gå över!

.


Gillar

Kommentarer

evelinaingrid
evelinaingrid,
Har också en dröm att starta eget och öppna butik. Tycker att det är lika cool varje gång jag snubblar över en framgångsrik kvinna som lyckats med just det! Lycka till trots corona <3
nouw.com/evelinaingrid
mrshilke
mrshilke,
Åh vad kul!!! De är bara att köra🥰
nouw.com/mrshilke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229