Strukturerat Kaos?


ÄNTLIGEN NYTT LAGER!

Att växa värker, men på ett skönt sätt. Det är otroligt bra att man tror på Universum och attraktionslagen - att allt händer av en anledning och att det faktiskt är otroligt skönt att Inventera , hahaha - det sista vet jag inte om jag håller med om.

Hilkeindesign AB - har precis som alla andra företag, plikt att inventera 1 gång per år (fler om man är större). Och om man ökat artikelantalet från 1000 - 10 000 på ett år så känns det lite extra, speciellt i tårna när man stått upp en hel dag och burit kartonger som väger över 20 kg styck. Ett strukturerat kaos ser ni på bild. Extra roligt när palltrucken går sönder och man får bära allt för hand Nytt lager = Nya möjligheter - att byta till ett eget stort lager med egen logistikpersonal - istället för att ha ett externt lager 30 mil bort , där kontrollen är utanför och man kan inte påverka så mycket.

Nu får ni tänka på att detta endast är en bråkdel av alla produkter. Vi har även ett stylinglager med möbler som rymmer ca 6 lägenheter. Det ska blir roligt att visa er före och efterbilder sedan - mannen säger att sofforna ska stå längst upp .... som i 4,5 meter upp - hahaha ska bli otroligt roligt att se när vi ska få ner en soffa till stylingprojekten.

När allt är räknat och klart blir det att fira. Fira in det nya året som börjat och fira det gamla året som är slut.

En dans på rosor?

Glamoröst?

Slappt?

Kanske i en perfekt värld, men hur kul hade det varit då ? =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229