Sociala medier i dagens samhälle


Jag började åt andra hållet ... Enligt många
Först det webbaserade, sedan den fysiska verksamheten.

Det är så otroligt viktigt att försöka komma in i det sociala livet i sociala medier så tidigt som möjligt. Nya, inspirerande tankar och ideér - marknadsföring via olika sociala medier är A & O nu. Många tänker att instagram/Facebook/bloggar är något som bara är "tidsfördriv" och att man sitter för mycket med sin mobil/dator för att "instagramma". Mitt företag använder sig av instagram och Facebook - varje dag, för att nå ut till alla typer av målgrupper. Det är trots allt ni på andra sidan som är dem viktigaste för oss - kunderna.

Jag startade min webbutik när jag var mammaledig - som många andra. Min första tanke var mer att jag hade tråkigt och ville göra något när min bebis sov - en hobby vid sidan om min karriär som ingenjör och säljare... Men det blev så mycket mer än så. Efter 6månader som säljare så kände jag att jag ville göra något annat, därför sa jag upp mig och valde att köra 100% på min webbutik & stylingfirma. Jag hade börjat styla lägenheter lite smått - alltid tyckt om att förändra & förbättra.

Men i maj i år bestämde jag mig också för att börja marknadsföra mig på instagram på riktigt (hade då 800 följare) och har på 9 månader gått från 800 följare till 18300stycken - det är helt fantastiskt! Men det är ett 7 dagar i veckan jobb. Man måste vara aktiv och visa sina följare att man bryr sig, precis som en stor bloggare.

Det är jätteviktigt att tänka på vart,när och hur man skriver. Sen får man inte bli för mycket heller - vilket jag är i perioder. Att man lägger upp inlägg För ofta ... Då tröttnar vissa följare. Jag älskar alla mina fina vänner på instagram - de följer ju mig, mitt liv på företaget och vår resa.

Hilkeindesign är inte bara en butik. Utan vi har många stora planer och jag är redan igång med några av dem som vi hoppas kunna dela med oss av inom några månader. Jag är entreprenör och kommer aldrig sluta utvecklas. Det är det som driver mig - möjligheterna att hela tiden utvecklas. Pengarna är bara en bonus.

Puss & Kram på alla hjärtans dag!

KRAM G.HILKE
Hilkeindesign

  • Nära Örebro

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229