SLÄPPT KRAVET ATT VARA PERFEKT !

3 BARNS MOR TILL PRINS DANIEL!

En tydlig bild - då kör jag på det!

Det har varit en fartfylld början på detta år, helt otroligt. Jag fick mitt tredje barn sent i oktober förra året och har sedan dess bara jobbat hemifrån (bara och bara, innebär ungefär 100% 😅).

I början på året fick jag en inbjudan. Jag hade blivit nominerad till ”Prins Daniels Entreprenörsdag”! Det var en stor upplevelse och riktigt intressant att se att det faktiskt fanns fler där ute som kombinerade knasigheten med sitt driv. Jag träffade så många människor som kommer betyda en viktig del i mitt liv och entreprenörskap.

Men det var något jag blev chockad över - jag förstod det inte alls! Hur kan man kalla någon framgångsrik när man uttalar sig på det sättet...

På scenen står 3 stycken utvalda entreprenörer, som har inspirerat och lyckats otroligt bra med sina företag. De pratade mestadels om hur mycket pengar de hade och tjänat och där tappade jag intresset helt, men bägaren rann över .... Moderatorn frågar en av personerna:
- ”Vad har du fått offra för att komma dit du är idag?”

Personen svarar att hon/han fått offra familjen. Att hon/han inte träffar sina barn på flera månader ibland och att det har varit nödvändigt för businessen. De andra 2 får samma fråga och svarar samma sak.


Hur kan man kalla sig framgångsrik om man väljer bort sina barn? När det enda viktiga i livet är sin familj. Om man inte kan hantera sin roll som mamma/pappa så ska man inte kalla sig framgångsrik.

DET SITTER INTE I PENGARNA!

Att vara framgångsrik innebär (i alla fall för mig) att man kan finna en balans mellan att vara förälder och driva eget, att man inte behöver göra det på familjens bekostnad. För vem vore man utan sin familj - jag hade iaf inte varit någon. Rik på sin framgång .. Jag drivs inte av pengar - jag drivs av friheten att driva eget, att skapa och utforma, att sälja en känsla - en vision, att hjälpa andra.

Det är tufft att hitta en balans och ibland blir det mycket jobb och det måste man acceptera. Men man måste se till att återkomma till familjen och hitta en balans i livet. Alla barn behöver sina föräldrar.

Många frågar hur jag hinner med - man kan väll börja med att säga att jag släppt kravet att vara perfekt ♥️


Vad tycker ni?

KRAM G.Hilke

  • Nära NYLAND, Vikingstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229