PROJEKT JANA BY HILKE - ÄNTLIGEN!

Hej finingar!

Äntligen är det dags att visa er alla vad vi jobbat med de senaste 6 månaderna tillsammans med influensern och snyggingen Jana Heinrich . Ett fantastiskt projekt som bara har börjat - vi har sååå mycket spännande saker på gång. Ni kan följa oss på Instagram under taggen #janabyhilke.

En exklusiv kollektion med unik och fantastisk design. Namnet fick bli "Luna Nera" som betyder svart måne på italienska , och står för "Något utöver det ovanliga". Kombinationen mellan glas och läder blev absolut en "Perfect Match"!!

Det är så roligt att jobba tillsammans med en likasinnad och fantastisk människa. Jana är otroligt driven och jag känner igen mig så mycket i henne. Att träffa andra entreprenörer och eldstjälar där ute är så kul och när man kan komplettera varandra och skapa tillsammans, då blir det något alldeles speciellt. Ska bli kul att se vad framtiden kommer ta oss - för vi har så många idéer och vilket TEAM!

Bordet hittar du redan nu hos Hilkeindesign/Hilke Collection och du kan välja mellan Klarglas och Smoked (Mörktonat) - Klicka Här!

Glöm inte att kommentera/fråga oss gällande detta projekt. Vi är jättenyfikna vad ni tycker och vill gärna svara på era frågor.

Kram G.HILKE

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229