NYTT VARUMÄRKE - Hilke Collection

Jag kan inte riktigt beskriva känslorna just nu. Äntligen var det dags att lansera mina små bebisar - att dra bort plåstret sådär snabbt, blottad för världen - det är lite läskigt. Produkterna ska tala för sig själva men harmonin ni finner tillsammans med inspirationen från italiens alla vingårdar - det är där ni ska vara i tankarna.

Jag har inte så mycket kvar från Italien, det är farfar ... och dem där vindruvorna. När jag var liten så åkte vi dit oftare, tillsammans med min pappa - som nu tyvärr lever ett annat liv, bättre för honom - där uppe bland änglarna. Det var det som fick mig att känna att jag måste behålla något .. rötterna, ifrån landet med skon.

Min favorit är "Amina Gemella" som betyder Själsfrände på Italienska. Det är korset ni ser ovan. Direkt när jag fick min design i min hand, så kände jag det där jag vill förmedla - kärlek, harmoni och lugn.

Många frågar & berättar om hur bra det gått, hur fort allt gått sedan jag startade Webbutiken/Butiken Hilkeindesign. Men saken är den att jag är inte bättre än någon annan, jag gör bara det som jag tycker om - precis som Du. Jag gör det jag älskar och har äntligen fått lansera varumärket "Hilke Collection".

Lanseringen för Återförsäljare sker idag, den 14 Juni och ni kan läsa lite i tidningen "Nya Rum". I slutet av Juli kommer Du som konsument kunna börja förboka produkter på vår hemsida och få det levererat till slutet av Augusti/September. Vi har redan 6 återförsäljare som vi avslöjar längre fram och hoppas självklart på fler innan Formex 2016. Ni hittar oss i A - hallen, A17:11 tillsammans med "K.Lundqvist" och "Lidby Living".

Vi hoppas ni följer oss på vår resa både på instagram och hemsidan!
Ett stort tack till Lena [Jak] Jakobsson som tagit dessa fantastiska bilder! 

Ha en fantastiskt bra dag!

KRAM G.HILKE

Gillar

Kommentarer

Matildesilow
Matildesilow,
mrshilke
mrshilke,
Tack så jättemycket =)
nouw.com/mrshilke
Hanna
Hanna,
Så himla snyggt! Så kul att det går så bra för dig.
hannafialotta.blogg.se
mrshilke
mrshilke,
Tack så jättemkt!!! 😄
nouw.com/mrshilke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229