HILKEINDESIGN AB

REPORTAGE

Nu vet jag varför jag inte tyckt om att skriva blogg - jag har inte tidigare hittat en bra portal som följer de villkor jag har för att en blogg ska vara rolig att läsa. Nu har jag äntligen hittat det och tror faktiskt jag kommer bli bättre på att skriva här. Jag tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg om mig, så vet ni vem ni läser om och vem ni följer (om ni följer) på instagram.

Jag är 26 år gammal, gift och bor på landet i Linköping tillsammans med min man och mina barn, katten Wera och 2 hundar (Boxxer och Atlaz). Jag är utbildad ingenjör i maskinteknik och har jobbat senaste året som teknisk säljare. Företaget Hilkeindesign har jag byggt upp under mammaledigheten förra året i December, så det innebär att jag snart firar 1 år. Detta är absolut det bästa jag gjort - att välja att jobba 100% med sitt egna företag, här finns ingen måndagsångest längre hihi. Det började med en webbshop, som sedan utvecklades till något större. Jag stylar lägenheter inför försäljning och i November öppnar jag upp portarna för min fysiska butik på Bokhållaregatan 2A i Linköping.

Träning var min hobby förut och älskar fortfarande att springa (kan vara ärlig och erkänna att jag endast sprungit 2 gånger på flera månader). Eftersom jag är en väldigt kreativ person så ritar jag även på min egna kollektion och kommer snart lansera en kollektion med marmorbord och mässingljusttake blandannat - mer kan jag inte säga.

Humorn är det nog inget fel på heller, jag och min man har alltid roligt tillsammans och många kallar oss lite sådär Crazy - men jag ska vara otroligt glad som har honom, hur ofta hittar man sin själsfrände?

Där var lite om mig och här kan ni läsa ett Reportage som Corren gjorde häromdagen.

Nu var det dags för mig att sova tror jag, 3 möten i morgon.

Kramar!

  • Nära Linköping V

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229