Från felaktigt beslut, till klokaste valet!

Entreprenörssjälen vs Förvaltaren

För ett par månader sedan, eller om det var ngn månad sedan så gick jag ut med försäljning på delar/hela bolaget Hilkeindesign - inte visste jag att ett felaktigt beslut skulle förvandlas till det bästa som hänt.

Som entreprenör och kreativ människa, driven men samtidigt känslig så är Känslor och vision en viktig del i ens liv, förvaltning försvårar detta. Jag hade kommit till en fas inom Hilkeindesign där det går så bra, det flyter helt enkelt bara på - men man hade ingen tid till att vara kreativ. Kreativiteten hade jag (har fortfarande) i drivandet i bolaget men också under mitt egna varumärke Hilke Collection. När kreativiteten förloras så blir man trött och ledsen, man tycker inte det är roligt längre och då trodde jag att gå ut med att sälja var det bästa alternativet för att fokusera 100% bara på det egna varumärket 

- men ACK så fel jag hade.

***

Valet att gå ut med försäljning på bolaget möjliggjorde att nya dörrar öppnades. Nya kontakter skapades och en helt annan framtidssyn fick min uppmärksamhet. Jag bestämde mig för att behålla Hilkeindesign 100% och Jag hittade personer som vill driva Hilke Collection tillsammans med mig (det egna varumärket) , som öppnade upp min kreativitet igen om att skapa något oemotståndligt och starkt. Fick möjligheten att bli marknadschef och även bli delägare i ett annat bolag (kan inte nämna vilket här). Detta gjorde mig mer målmedveten till att SÄLJA hilkeindesign hade varit FEL beslut så jag har nu valt att behålla det till 100%

Utveckling och vändningar i livet hör till och jag har alltid haft stöd av vänner, familj och följare på sociala medier. Nu är detta beslutet det absolut bästa jag gjort - att behålla min bebis Hilkeindesign.

------> Det är ju dumt att sälja ett vinnande koncept. <-----

Hilkeindesign:
I
nredningsbutik fysisk butik och webbhandel. Här kommer jag stå för utvecklingen men jag kommer frigöra tid från butiken. Där kommer jag ha en butiksanställd och fokusera på utveckling istället för att förvalta det på plats i butiken. Vi älskar våra kunder och vår lokal, så där blir vi kvar.

Hilke Collection
Här kommer delägare komma in och vi ska skapa nya produkter för att komplettera marknaden med exlusiva produkter inom fashion och interiör. Det kommer bli så otroligt roligt och spännande och arbeta utefter struktur och crazyness. Inget är omöjligt för vårt varumärke, som ni nu bland annat hittar på Royal Design.

Marknadschef/Delägare
Jag kommer också gå in som delägare i ett annat bolag som jag kan avslöja mer om senare när allt är på plats. Jag kommer arbeta aktivt med att driva bolaget framåt och knyta ihop det med Hilke Collection på ett sätt som är så självklart.


Så..... gör gärna misstag eller var nära till misstag - för det är oftast då ni kommer fram till vilken väg ni vill gå. Hade jag aldrig haft planer på att sälja, så hade jag aldrig hittat de personer som kommer förgylla dagarna på jobbet.


KRAM G.HILKE

Gillar

Kommentarer

Sabina
Sabina,
Härligt att företagen växer och du med dom! 🤗 måste fråga hur badrummet som du målade om för ungefär nåt år sen! Hur har det hållit?! 😇
mrshilke
mrshilke,
Tack så mkt. Det håller kanon på väggen men släpper en del på golvet 😟 . KRAM
nouw.com/mrshilke
Lovisamatilda
Lovisamatilda,
gud vad fina glas !!
nouw.com/lovisamatilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229