Före och efter - Konsultation

Vi jobbar alltid utefter att hitta det bästa alternativet för varje unikt uppdrag. Vi erbjuder då olika nivåer där vi anpassar våra tjänster efter ett flertalet kriterier.

I många fall tar vi oss an tomma bostäder som ska ut till försäljning. Där går vi in och tar hela rubbet. Vi möblerar upp hela bostäder med våra egna möbler och med all rekvisita. Vi står för växter och går in med nya snittblommor inför foto och inför varje visning. Vi tar hela den biten och kunden ifråga kan luta sig tillbaka och lämna över ansvaret helt på oss.

I andra fall finns det fler aspekter att se till innan valet av att anlita stylister.

Ibland ska säljaren bo kvar i bostaden under både foto och visningar. Kanske finns det en tidsplan att se till, där det behövs övervägas om allting är rimligt att få klart i tid. Man har kanske tänkt sig att stå för allting själv, men vill ha professionella råd av oss Inredare och Stylister.

Här passar det då möjligtvis bättre med en konsultation, där vi går igenom tillsammans med er vad och hur ni ska tänka inför kommande försäljning. Vi ger er då tips på hur just ni ska tänka för att anpassa ert hem till eventuella köpare.


Nedan ser ni ett exempel, med före och efter bilder, på en enklare konsultation.
Här har vi anpassat tjänsten så ägarna har stått för väldigt mycket själva. Vi har arbetat fram en detaljerad åtgärdsplan samt gått in med mindre rekvisita.

Visst kan man skapa en helt annan känsla med små enkla medel ändå?

Före och efter.

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Ja det är roligt att så lite kan göra så mycket! Väldigt fint blev det 😃👍🏼
nouw.com/mihome
mrshilke
mrshilke,
Tack så mycket 😄
nouw.com/mrshilke
frökenolsson
frökenolsson,
Oj vad fint! Köksbordet var ju helt magiskt 😍
nouw.com/frökenolsson
mrshilke
mrshilke,
Tack - ja fantastiskt 😍
nouw.com/mrshilke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229