ENTREPRENÖRSKAP, CRISTINA RE & CAD

​Bild från vår underbara leverantör Cristina Re

Äntligen har jag tagit hem mitt fantastiska CAD program igen. Just nu är jag otroligt tacksam för att jag faktiskt läste och jobbade som ingenjör en tid innan jag valde att gå vidare med inredning. Nu kan jag själv rita produkterna i programmet för att underlätta produktionen för mina egna produkter under Hilke Collection.

Som det ser ut nu så lanseras den större delen av varumärket redan den 16 juni i tidningen "Nya Rum" och jag är otroligt nervös. Nu sitter jag och ritar på lite överraskningar till varumärket, som inte kommer avslöjas innan den 24 Augusti, då Formex hålls i Stockholm.

Hemsidan med ca 90% av varumärket lanseras också den 16juni (www.hilkecollection.se), men fram tills dess får jag hålla allt hemligt. Vi har redan signat med 4 fina återförsäljare för varumärket och ser fram mot att lansera produkterna tillsammans med dem. Vi kommer jobba hårt för att upprätthålla namnet och varumärkets exklusivitet. Det ska helt enkelt inte finnas överallt.

Vi har nu kammat hem ett projekt som vi arbetat med sedan Januari. Vi kan inte berätta mer än så men ni lär i vilket fall märka detta på formexmässan - ska bli så kul att visa hihih ;)

Ser fram mot att se er på mässan! Hoppas ni vill följa med på vår resa. Till en början kan ni hoppa in på Hilkeindesign eller på instagram för att ha lite mer koll på vad som händer =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229