En designers kretslopp - Ett måste är någon annans Saknan!


Alla människor har olika vanor, känslor, mål, traditioner, personligheter och viljor. Alla fina människor har så mycket att ge - och alla människor borde göra det dem tycker om. Vi lever trots allt bara en gång.

När jag har laddat ur - jobbat otroligt hårt, så får jag en ny energi. Energin att faktiskt ta tillvara på vardagen och vad den har med sig. Storhandla, städa, laga mat, sitta i soffan och bara skriva - leva , precis det vardagslivet som man faktiskt Tar tillvara på när man är Egenföretagande - Entrepenör. För det är trots allt vardagen som är det enda normala i tillvaron. Laga mat i lugn och ro - hur lyxigt är inte det! Idag blev det Oxfilésallad istället för nudelpaketet - fantastiskt!

I 1 vecka har vi flyttat hela vårt lager från Stockholm till Linköping. Vi har inventerat över 10 000 artiklar på bara ett par anställda och vi har strukturerat, organiserat, standardiserat och jobbat otroligt hårt. När denna urladdning är klar så borde man kanske sätta sig ner i soffan och bara andas - men jag vill ta tillvara på vardagen, jag Vill städa, laga mat, diska och skriva, samtidigt som jag har en film i bakgrunden. Känslan att leva och njuta av kretsloppet och livets härliga stunder. För tro mig - det finns många som inte får städa, laga mat, diska, handla och alla andra "måsten" - många har inte ens ett hem att komma hem till.

Därför kommer detta år vara ett år där vi tänker göra något för Någon annan. I vår lanserar vi vår första produkt - som ska hjälpa ,... de som inte får vara med om vardagen och alla härliga måsten.

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Varifrån är den där fina ginseng-växten? Hittar aldrig några små bara enorma på Ikea 😊
nouw.com/linnearosengren
mrshilke
mrshilke,
Det är faktiskt Ikeas fikus 😂
nouw.com/mrshilke
linnearosengren
linnearosengren,
Jaha haha är det den enorma eller har dom fått in små nu? 😇
nouw.com/linnearosengren
mrshilke
mrshilke,
Vet inte - definitionsfråga 😂 Men den här är rätt mellan 😅🤔
nouw.com/mrshilke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229