Varför är styling så viktigt inför visning och försäljning?

Har du kanske en droppande kran i tvättstugan, en svårmöblerad hall eller en ugnslucka som kärvar? Den där "surdegen" som vi alla har hemma men som tycks glömmas bort lika snabbt som vi blir påminda av den.. Det har alltid varit så?

Vi alla är likadana, man blir hemmablind och ser inte sitt hem med andras ögon.

Inför en visning eller fotografering vill man såklart visa sitt hem från den bästa sidan. Vi vill att bostaden ska tilltala en så stor målgrupp som möjligt för att på så vis öka möjligheterna att få den såld, gärna till ett så bra pris som möjligt dessutom.

Vi som dagligen jobbar med det här, ser snabbt vad som faktiskt är värt att åtgärda.

Vi hittar de där svårmöblerade rummens fantastiska möjligheter och tillsätter vad som behövs för att ta fram fördelarna. Det behövs helt enkelt ett annat perspektiv, och där kommer vi in med tips och hjälp.

Inför visning finns det ytterligare en mängd med faktorer att tänka på. Är det öppen visning, och många som är intresserade kommer dit samtidigt, så är det lätt att lägenheten eller huset känns mindre än vad den faktiskt är. Vilket såklart påverkar bostaden negativt.

Vi har koll på hur man undviker sådant och övriga faktorer åt er. Kolla gärna in våra tidigare stylingar för mer inspiration.

Vi jobbar med att ta fram det genuina och unika i just din bostad. Alltid skräddarsytt. Vi strävar dagligen efter att hålla oss uppdaterade och ingen styling är den andre lik.

Hälsningar E. på Hilkeindesign

Gillar

Kommentarer

tusenfrågor
tusenfrågor,
Undrar just om en stylist nån gång kommit till konsultation och tänkt "men här är ju allt a-ok" 😳 Vas gör man då som stylist?
nouw.com/tusenfrågor
mrshilke
mrshilke,
Oftast sker konsultation först via telefon och mejl för att göra en planering inför eventuellt besök. Det är klart det har hänt att man inte tycker att det är så ”illa” som kund tyckt innan - men då berättar vi såklart det och ger de råd som de behöver.
nouw.com/mrshilke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229