Cristina Re till butiken


Igår kom 600kg porslin till oss på Hilkeindesign från Cristina Re - så vi har längtat. Det var över 130 ordrar som behövde packas och vi behövde även "välkomna våren" - så vi valde att stänga igen med papp. Det gick inte gå därinne.

Vi jobbade fram till 06.30 i morse - så nu har vi fått ett par timmar sömn och ska in och köra alla ordrar till DHL. Vanligtvis kommer dem och hämtar men alla paket tar upp hela butiken så vi måste köra detta själva idag 🙈. Vi har omkring 20 ordrar till att packa. Många har väntat ända sedan 9 januari på dethär porslinet och vi är så stolta att kunna säga att vi är en av få som säljer detta i Sverige.

Cristina Re kommer från Australien och är ett fantastiskt lyxporslin med 24 ct guldplätering. Det finns alltifrån koppar, muggar, tekannor till bestick och tallrikar. Vi kommer ha hela kollektionen inom kort, men det går redan nu boka sitt porslin i vår webbutik .

Välkomna att besöka oss i vår fysiska butik på Bokhållaregatan 2A i Linköping eller i webbutiken.

  • Nära NYLAND, Vikingstad

Gillar

Kommentarer

hemmahoshelena
hemmahoshelena,
Underbart porslin, och fantastisk butik! Är själv väldigt sugen att öppna min egna inredningsbutik, har du några bra tips? Hur gick du tillväga? 😊
nouw.com/hemmahoshelena
mrshilke
mrshilke,
Hej Helena! Vad roligt att höra! Först och främst så bör du se över ett koncept som är unikt och som ingen annan har. En plan med hur du vill gå tillväga. Alla öppnar webbutiker nu och kopierar varandras sortiment - men vad för dig unik. Hitta en affärsplan .. Din 😊 så kan du gå hur långt som helst! Hitta samarbeten och personer som vill hjälpa till - det tar tid och kostar mycket energi.
nouw.com/mrshilke
hemmahoshelena
hemmahoshelena,
Tack så mycket för tipsen! Det är mycket konkurrens, som du säger, men jag tror verkligen att det är värt all tid och energi! Ha en fin fin kväll 😊
nouw.com/hemmahoshelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229